Blogga Norrliden!

Norrliden förtjänar tusentals bloggar. Detta är den allra, allra första!

fredag, oktober 27, 2006

NIF – Träning som teater

Det är en märklig upplevelse, en träning med Norrlidens IF. I alla fall sedan vi kommit hem till stadsdelen med våra inomhusträningar. Ett mellanting av folkfest och upplopp. Men senaste tiden har varit rätt taskig stämning på träningarna, synd med tanke på att det är en hel del kids där och tittar (och massa annat löst folk också...). Hoppas vi kan skärpa till oss i fortsättningen!

Det är i alla fall fullt ös som gäller spelmässigt, fast något ostrukturerat. Tror att vi kan bli ruskigt farliga nästa år om all talang som finns i laget kan få in lite disciplin i skallen. Ska bli skönt att komma utomhus till våren, det blir en helt annan kvalitet på träningen. Synd bara att vi inte har en riktig träningsplan här i Norrliden... (wink wink, nudge nudge, know what I mean... (passning till de som sitter med pengar och bestämmer sånt där))

För övrigt har föreningens gästbok kommit igång igen, där alla NIF-supportrar är hjärtligt välkomna att heja på sina hjältar (övriga också för den delen, men inget skitsnack, tack). Länk finns här!


PS. För de som undrar över cykeln: Jag har tröttnat på min gamla och köpt en ny. Så tålmodig är jag. Och min Cykel bortskänkes-annons är fortfarande inte ironisk!