Blogga Norrliden!

Norrliden förtjänar tusentals bloggar. Detta är den allra, allra första!

måndag, november 27, 2006

Avundsjuka är inte vackert...

Jag skulle gärna vart först naturligtvis, men det är svårt att göra något åt nu. Så istället vill jag gratulera “SoGlo” som Sveriges första stadsdelsblogg (enligt mina Google-efterforskningar) och dess skapare, Jakob från Sockenplan. Stiligt jobbat!

SoGlo står för South of Globen och omfattar Stockholmsområdena Enskede Gård, Enskedefältet och Gamla Enskede. Han har ju ett lite större underlag verkar det som, fler boende, fler platser och dessutom fler läsare. Men vad Norrliden saknar i kvantitet, det tar vi igen i karaktär. Fast det vore roligt att kunna göra ett jämförande restaurangtest och kora stadsdelens bästa restauratör (vilket förutsätter att det finns några). Pizzabutiken på Norrlidens centrum är helt OK, men det är rätt dåligt att man inte kan äta pizzan på plats.

Till sist en intressant parallell, “SoGlo”:s skapare började också blogga sin stadsdel som alldeles nyinflyttad. Titta gärna in och kolla upp hans blogg, han verkar behöva lite uppmuntran då det varit tyst där ett tag.

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

tack emil, ja jag behöver lite uppmuntran! /Jakob i SoGlo

10:30 fm  

Skicka en kommentar

<< Home